• Automatisering

   Tijs de Koning Techniek ontwerpt, programmeert en bouwt geautomatiseerde oplossingen voor verschillende industrieën, variërend van kleine robot armen tot complete machines, afhankelijk van de wensen van de klant. Vaak worden deze geleverd in combinatie met slimme automatiseringstechnieken zoals Machine Vision (product herkennen en lokaliseren d.m.v een camera).

  • Engineering

   Tijs de Koning Techniek werkt met geavanceerde en de nieuwste programma’s. Met deze programma’s kan het bedrijf machines ontwerpen. Tijdens het proces van dit ontwerp kunnen wij met de technieken die het programma heeft verschillende tests uitvoeren. Zo weten wij voor de realisatie al wat wel en niet haalbaar is.

  • Machine-/ apparatenbouw

   Tijs de Koning Techniek is in beide gespecialiseerd! Tijs de Koning Techniek ontwerpt en bouwt customized machines en apparaten voor verschillende industrieën. Deze machine opstellingen worden ‘’turnkey” opgeleverd bij de klant en staan garant voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Productie optimalisatie

   Tijs de Koning Techniek kan er voor zorgen dat de productielijn meer capaciteit heeft. Ook kan het bedrijf de productielijn beter optimaliseren. Door productieoptimalisatie toe te passen op uw bedrijf, zult u verbetering zien in het bedrijfsresultaat.

DIENSTEN

Diensten van Tijs de Koning Techniek zijn: machine-/apparatenbouw, automatisering & productie optimalisatie. Allereerst luisteren wij naar het verhaal van de klant. Vervolgens zetten we dit verhaal om naar een ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp wordt de realisatie van het product gedaan. Bekijk hier onze werkwijze & aanpak.
De mogelijkheden zijn groot, twijfel dus niet om contact op te nemen.

Vraag een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor de ontwikkeling van een machine die u in gedachte had. Op basis van uw verhaal maken wij een offerte.

Meer informatie aanvragen
© Copyright 2018 - KOOLUMN - Hét reclame -en marketingbureau dat bedenkt, creëert en realiseert.