OFFERTE AANVRAGEN

Tijs de Koning Techniek kan een machine ontwikkelen die geheel aan uw eisen voldoet en wij nemen graag contact met u op om uw verhaal te horen.

INFORMATIE AANVRAGEN
Neem contact op
Stuur ons een WhatsAppBel onsStuur ons een email

AUTOMATISERING

Automatisering bespaart manuren. Door een investering te doen in automatisering van simpele handelingen bespaar je over een langere termijn grote bedragen. Vormen van automatisering zijn overal om ons heen.

Tijs de Koning Techniek ontwerpt, programmeert en bouwt geautomatiseerde oplossingen voor verschillende industrieën, variërend van kleine robot armen tot complete machines, afhankelijk van de wensen van de klant. Vaak worden deze geleverd in combinatie met slimme automatiseringstechnieken zoals Machine Vision (product herkennen en lokaliseren d.m.v een camera).

Automatisering is niet meer weg te denken in de hedendaagse wereld. Als je denkt dat Tijs de Koning Techniek wat voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan gerust contact op.

WAAROM TIJS DE KONING TECHNIEK?

Tijs de Koning Techniek is de laatste jaren specifiek gericht te werk gegaan op het gebied van machine- en apparatenbouw, automatisering en productie optimalisatie. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat apparaten en machines ontwerpt en fabriceert voor verschillende industrieën. Tijs de Koning Techniek onderscheidt zich door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • Hoge kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
 • Klant- en doelgericht
 • Machines op maat
 • Echt vakmanschap

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de mogelijkheden?

  De mogelijkheden zijn groot. Van een kleine robotarm naar een krattenwasser die 600 kratten in een uur schoonmaakt. Wij horen graag wat jouw idee is om vervolgens te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Hoe gaan jullie te werk?

  Wij luisteren, ontwerpen en ontwikkelen. Na een goed gesprek met een bak koffie gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Vanuit hier maken wij een concept en dit zetten wij om naar een ontwerp. Vervolgens realiseren wij dit ontwerp en installeren dit waar jij wilt. Op deze pagina staat alles nog een keer goed uitgelegd.

© Copyright 2018 - KOOLUMN - Hét reclame -en marketingbureau dat bedenkt, creëert en realiseert.