OFFERTE AANVRAGEN

Tijs de Koning Techniek kan een machine ontwikkelen die geheel aan uw eisen voldoet en wij nemen graag contact met u op om uw verhaal te horen.

INFORMATIE AANVRAGEN
Neem contact op
Stuur ons een WhatsAppBel onsStuur ons een email

ENGINEERING

Engineering kun je zien als het ontwerpen van de machine’s. Dit wordt gedaan met programma’s als 3D-cad of solidworks.

Tijs de Koning Techniek kan alles ontwerpen wat u in gedachte heeft. Wij werken uw idee uit in 3D-cad. Tijdens het ontwerpen kunnen we bij het ontwerpingsproces al simulaties uitvoeren. Tevens zorgen wij voor de juiste berekeningen. Zo weten wij voor de realisatie al wat haalbaar is.

Wij weten wat nodig is voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij horen graag uw verhaal.

WAAROM TIJS DE KONING TECHNIEK?

Tijs de Koning Techniek is de laatste jaren specifiek gericht te werk gegaan betreft machine en apparatenbouw, automatisering en productie optimalisatie. Het is een jong en dynamisch bedrijf wat apparaten en machines ontwerpt en fabriceert voor verschillende industrieën. Tijs de Koning Techniek staat bekend om haar hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • Hoge kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
 • Klant- en doelgericht
 • Machines op maat
 • Echt vakmanschap

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de mogelijkheden?

  De mogelijkheden zijn groot, van een kleine robotarm naar een machine die 600 kratten in een uur schoonmaakt. Wij luisteren graag naar jouw idee om vervolgens te inventariseren wat de mogelijkheden zijn.

 • Hoe gaan jullie te werk?

  Wij luisteren, ontwerpen en ontwikkelen. Na een goed gesprek gaan wij inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Vanuit hier maken wij een concept en dit zetten wij om naar een ontwerp. Vervolgens realiseren wij dit ontwerp en installeren het op locatie. Op deze pagina staat alles nog een keer duidelijk weergegeven.

© Copyright 2018 - KOOLUMN - Hét reclame -en marketingbureau dat bedenkt, creëert en realiseert.