OFFERTE AANVRAGEN

Tijs de Koning Techniek kan een machine ontwikkelen die geheel aan uw eisen voldoet en wij nemen graag contact met u op om uw verhaal te horen.

INFORMATIE AANVRAGEN
Neem contact op
Stuur ons een WhatsAppBel onsStuur ons een email

MACHINE-/APPARATENBOUW

Machine-/apparatenbouw wordt vaak met elkaar verward. Bedrijven die handelingen willen automatiseren komen vaak uit op de term apparaten- en machinebouw. Er is wel een klein verschil. Bij machinebouw praat je al snel over zwaardere constructies gemaakt van staal. Bij apparatenbouw zijn het wat kleinere apparaten en zijn deze vaak maar half geautomatiseerd.

Tijs de Koning Techniek is gespecialiseerd in machine-/ apparatenbouw. Wij ontwerpen en bouwen customized machines en apparaten voor verschillende industrieën. Deze machine opstellingen worden ‘’turnkey” opgeleverd bij de
klant en staan garant voor hoge
kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij weten wat nodig is voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij horen graag uw verhaal.

WAAROM TIJS DE KONING TECHNIEK?

Tijs de Koning Techniek is de laatste jaren specifiek gericht te werk gegaan betreft machine en apparatenbouw, automatisering en productie optimalisatie. Het is een jong en dynamisch bedrijf wat apparaten en machines ontwerpt en fabriceert voor verschillende industrieën. Tijs de Koning Techniek staat bekend om haar hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • Hoge kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
 • Klant- en doelgericht
 • Machines op maat
 • Echt vakmanschap

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de mogelijkheden?

  De mogelijkheden zijn groot, van een kleine robotarm naar een machine die 600 kratten in een uur schoonmaakt. Wij luisteren graag naar jouw idee om vervolgens te inventariseren wat de mogelijkheden zijn.

 • Hoe gaan jullie te werk?

  Wij luisteren, ontwerpen en ontwikkelen. Na een goed gesprek gaan wij inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Vanuit hier maken wij een concept en dit zetten wij om naar een ontwerp. Vervolgens realiseren wij dit ontwerp en installeren het op locatie. Op deze pagina staat alles nog een keer duidelijk weergegeven.

© Copyright 2018 - KOOLUMN - Hét reclame -en marketingbureau dat bedenkt, creëert en realiseert.