EISEN EN WENSENStap 1

Dit is de belangrijkste fase in het hele proces, het verhaal van de klant. Om te beginnen luisteren wij naar de wensen en eisen van de klant. Gebaseerd op dit verhaal gaan wij door naar de volgende stap.

HAALBAARHEIDSONDERZOEKStap 2

Het haalbaarheidsonderzoek. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn op basis van het verhaal van de klant. Voldoet het ontwerp aan de eisen? Welke aanpak is het slimst? 

CONCEPT ONTWERPENStap 3

Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van het concept. Met het verhaal dat we hebben gehoord en ons onderzoek werken wij een haalbaar concept uit.

DEFINITIEF ONTWERPStap 4

Het concept zetten wij om naar een definitief ontwerp dat aan de klant wordt gepresenteerd. Hier wordt alles duidelijk en komt er een beeld van hoe de machine er uit gaat zien en wat de functies van de machine zullen zijn.

REALISATIEStap 5

Vervolgens gaan wij door naar de realisatie van de machine. Wij regelen de betreffende onderdelen en gaan het ontwerp omzetten naar een fysiek product. Wanneer de realisatie afgerond is voeren wij diverse testen uit om zo het perfecte eindproduct aan te leveren bij onze klant.

OPLEVERING & INSTALLATIEStap 6

Nadat wij de verschillende testen hebben uitgevoerd en zeker zijn van de kwaliteit van het eindproduct, plannen wij een afspraak in om deze stap door te voeren: de oplevering & installatie. We leveren en installeren de machine en lopen deze gezamenlijk vakkundig door.

SERVICE & ONDERHOUDStap 7

Na de geslaagde oplevering en installatie kan de machine zijn werk doen. Wij ondersteunen en bieden de service & onderhoud aan waar nodig. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, waar wij natuurlijk niet van uit gaan, staan wij altijd klaar om deze vakkundig op te lossen.

Meer informatie aanvragen

Tijs de Koning Techniek kan een machine ontwikkelen die geheel aan uw eisen voldoet en wij nemen graag contact met u op om uw verhaal te horen.

Meer informatie aanvragen
© Copyright 2018 - KOOLUMN - Hét reclame -en marketingbureau dat bedenkt, creëert en realiseert.