OVER TIJS DE KONING TECHNIEK

Tijs de Koning Techniek is een jong dynamisch bedrijf dat apparaten en machines ontwerpt en fabriceert. Met een klant- en doelgerichte aanpak weet het bedrijf machines precies op maat en naar wens van de klant te produceren. Naast de oplevering van het eindproduct levert Tijs de Koning Techniek ook de benodigde ondersteuning.

 • Meer dan 5 jaar ervaring
 • Klant- en doelgericht
 • Hoge kwaliteit & betrouwbaarheid
 • Machines op maat
 • Service & onderhoud meegeleverd

JAREN ERVARING

Met al meer dan 4 jaar ervaring weet Tijs de Koning Techniek de klant elke keer weer te verbazen met de mogelijkheden.

KLANTGERICHT

Nummer één prioriteit van Tijs de Koning Techniek is om klantgericht te werk te gaan. Wij reageren snel en zorgen dat het contact persoonlijk en direct is.

MACHINES OP MAAT

Van een industriële robotarm naar een machine die 600 kratten in een uur weet schoon te krijgen. Elke machine wordt op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 

DE CIJFERS

Jaren ervaring in dit vak

Projecten

Vaste samenwerkingen

ONZE MISSIE EN VISIE

Tijs de Koning Techniek wil naast een luisterend oor ook een praktijkgerichte aanpak bieden. Wij gaan klantgericht te werk door goed te luisteren en het verhaal om te zetten in een ontwerp. Wij leveren machines op maat en bieden hierbij de benodigde service en onderhoud. De mogelijkheden zijn groot, dus neem gerust contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de mogelijkheden?

  De mogelijkheden zijn groot, van een kleine robotarm naar een machine die 600 kratten in een uur schoonmaakt. Wij luisteren graag naar jouw idee om vervolgens te inventariseren wat de mogelijkheden zijn.

 • Hoe gaan jullie te werk?

  Wij luisteren, ontwerpen en ontwikkelen. Na een goed gesprek gaan wij inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Vanuit hier maken wij een concept en dit zetten wij om naar een ontwerp. Vervolgens realiseren wij dit ontwerp en installeren het op locatie. Op deze pagina staat alles nog een keer duidelijk weergegeven.

© Copyright 2018 - KOOLUMN - Hét reclame -en marketingbureau dat bedenkt, creëert en realiseert.